Köszöntjük

a Hotel Flandriában!

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a Hotel Flandria dolgozói szálláshelyként üzemel, többnyire hosszútávú szerződéssel. Az elérhető szabad kapacitások és szobák miatt, kérjük hívjon bennünket.

Munkáltatóknak

A Hotel Flandria lehetőséget biztosít nagyobb létszámú munkavállalói szálláshelyek igénybevételére. A tágas, 22 m2-es szobák 3, vagy 4 ágyasak (igény szerint), központi fűtéssel, hideg-meleg vizes mosdóval, zárható szekrénnyel, hűtőszekrénnyel vannak felszerelve. A szálló teljes területén ingyenes wifi-t biztosítunk. Szintenként kulturált WC, mosdó, zuhanyzó, konyha található. Limitált mennyiségben zuhanyzóval és wc-vel ellátott szobáink is vannak.

Aulánkban lévő különtermünk alkalmas 45 fős rendezvények, tanfolyamok lebonyolítására.

A szállóról

4 szintes épület,
120 szoba

A négyszintes épület 120 szobája között zuhanyzós és mosdós, illetve 3-, és 4-ágyas szobák is megtalálhatóak. Szobáink nagy része hűtőszekrénnyel felszerelt. Főzési és mosási lehetőséget is biztosítunk vendégeink számára

Szolgáltatásaink
a teljes kényelemért

Mosási lehetőség

Széf

Ingyenes Wi-Fi

Italautomaták

0-24 recepció

Csomag-
megőrző

Parkolás

Irodai szolgáltatások

Szobáink

Szállásmegoldások
az Ön igényeire szabva

Négyemeletes épületünkben több mint 120 szoba található, emeletenként 30. A szobákban hűtőszekrény és mosdó szolgálja vendégeink kényelmét. 17 szobánk saját zuhanyzóval rendelkezik.

A mosdós szobákban megszálló vendégeink a szintenként kialakított, felújított közös zuhanyozó és WC helységeket használhatják. Az épületben főzési és mosási lehetőséget is kínálunk.

Megújult szobáink komfortos elhelyezési és pihenési lehetőséget kínálnak a munkavállalók számára, megfizethető áron. Ingyenes WIFI szolgáltatásunk az egész épületben elérhető.

Bejelentkezés: 14:00 órától
Kijelentkezés: 10:00 óráig

Szobatípusok

3 ágyas szoba

4 ágyas szoba

Az idegenforgalmi adó a szobaáron felül fizetendő.
Az ár tartalmazza a szálláshelydíjat terhelő 5%-os ÁFA-t.

Három napnál rövidebb időtartamra nem tudunk szobát kiadni.

Várjuk hívását

a +36 1 350 3181 telefonszámon!